معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان روسیه موشک استثنایی قاره پیمای جهان را آزمایش کرد

پرچم رژیم صهیونیستی در لیبی به آتش کشیده شد

مردم لیبی در اعتراض به دیدار وزیر خارجه دولت وحدت ملی این کشور با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۷۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، مردم لیبی با برگزاری تظاهراتی دیدار «نجلاء المنقوش» وزیر خارجه دولت وحدت ملی لیبی با «الی کوهن» همتای صهیونیست او را محکوم کردند.

 

الی کوهن روز یکشنبه(دیروز) از دیدارش با المنقوش خبر داده و گفت که این دیدار هفته پیش در رم پایتخت ایتالیا برگزار شد. وی این دیدار را تاریخی توصیف کرد.

 

تظاهرات‌کنندگان در شهر الزاویه و تاجوراء پرچم رژیم صهیونیستی را به آتش کشیدند و کاربران لیبی نیز در شبکه‌های اجتماعی این دیدار را محکوم کرده و آن را خیانت خواندند.

 

بنابر گزارش شبکه المیادین، حزب «العدالة و البناء»(عدالت و سازندگی) لیبی نیز دیدار کوهن و المنقوش را محکوم کرده و خواستار برکناری فوری المنقوش شد.

 

این حزب همچنین خطاب به نخست وزیر لیبی تأکید کرد: «این اقدام اهانت‌آمیز به احساسات همه مردم لیبی ایجاب می‌کند که در مورد آن در رسانه‌ها توضیحات کافی داده شود».

 

همچنین «خالد المشری» رئیس سابق شورای عالی دولت لیبی و یکی از سیاستمداران مهم این کشور در واکنش به دیدار کوهن و المنقوش تأکید کرد که این دولت بایستی ساقط شود.

 

وی افزود: «این دولت از تمامی خطوط ممنوعه دینی، ملی و حقوقی عبور کرده است»./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار